My Financial Concern is opgericht door Chareska Rosalia. 

 

Ik zal in het kort wat vertellen over mijn carrière en over het ontstaan van mijn interesse in bewindvoering.

 

Tijdens mijn studie Sociaal Juridisch Medewerker in 2008 heb ik een jaar stage gelopen en werkervaring opgedaan met (ex) verslaafden bij Bouman GGZ. Als jobcoach heb ik cliënten gemotiveerd om in de aangeboden dagbesteding te participeren. Naast deze werkzaamheden ondersteunde ik (ex) verslaafden bij hun financiële administratie. Na mijn stageperiode ben ik in 2009 een jaar werkzaam geweest als teamcoördinator en budgetconsulent tijdens een project via uitzendbureau Manpower. In dezelfde jaar heb ik mijn opleiding Sociaal Juridisch Medewerker niveau 4 succesvol afgerond en heb ik de nodige cursussen gevolgd tot teamcoördinator en budgetconsulent. In 2010 ben ik bij de Kredietbank Rotterdam in dienst getreden. Inmiddels ben ik acht jaar als budgetconsulent werkzaam. 

 

Door mijn studie en de overstap naar een onregelmatig inkomen had ik schulden opgebouwd en kon ik niet zelf tot een regeling komen met mijn schuldeisers. Om beslagleggingen te voorkomen heb ik mijn trots aan de kant gezet en heb ik aangeklopt bij een maatschappelijk werker voor het opstarten van een schuldregeling. Tijdens dit traject waarbij ik aan de andere kant van de tafel zat heb ik mij kunnen inleven in mijn klanten. Het traject vroeg geduld, grip, kennis, stabiele inkomsten en uitgaven en een verandering in de manier van leven. Met mijn opgedane kennis heb ik sindsdien familieleden, kennissen en vrienden ondersteund bij hun administratie en ben ik sinds 2015 benoemd tot bewindvoerder van een familielid.  

 

My Financial Concern is gericht op het beheren van uw financiële zaken en op begeleiding tot het zoveel mogelijk vergroten van zelfredzaamheid. Met de ervaring als een schuldenaar, budgetconsulent en bewindvoerder wil ik niet alleen ondersteuning aanbieden, maar ook mijn kennis met mijn cliënten delen. Om mijn doel te bereiken is niet alleen ervaring nodig maar ook kennis op het gebied van Sociaal Zekerheid en een kwalificatie tot beschermingsbewindvoerder.  Met deze kennis en mijn goede sociale eigenschappen toon ik tijdens mijn diensten betrokkenheid tot uw persoonlijk situatie. Hierdoor kan ik u de juiste en passende hulp aanbieden.